DEL HORNO A LA BRASA
VAN HET HOUTSKOOLVUURTJE

underline

Pescado salvaje – Gevangen zeevis (volgens markt aanbod) — Marktprijs
Cigalas a la Brasa – Langoustine op de grill — Marktprijs
Bacalao a la brasa con almejas al estilo Vasco – Kabeljauw met schelpjes , Baskische stijl — € 28
Bogavante a la brasa con tartar de aguacate y tomate – Gegrild kreeftje minimum 500 gr. met tartaar van tomaat en avocado & koriander — € 55
Chuletón de buey a la brasa – Côte à l’os met sla en huisgemaakte frietjes (2 p.) — p.p. € 36
Solomillo de buey – Filet pur — € 32
Pechuga de pollo – Kippenborst met frietjes — € 19

SALSA – SAUSEN
Chimichurri – Bearnaisesaus – Pepersaus – Champignonsaus — € 3

  • Alle bovenstaande gerechten worden bereid in de houtskooloven en bediend met aangepaste groente, sla of frietjes
  • Extra frietjes € 3
  • Extra sla € 3

Wijnsuggestie:

vis : Godello
vlees : Mencia Roble, Reserva of Picantal