Onze tapas en voorgerechten

underline

Pan de coca con tomate — 5€
Ovenvers gegrild coca brood met tomatenmix

Anchoas del cantábrico — 16€
Gemarineerde ansjovis met certificaat

Jamón Ibérico de bellota — 29.5€
4 jaar gerijpte Iberische ham

Surtido de Ibéricos — 28€
Gemengd Iberisch bord

Carpacho de Secreto Ibérico con aceite de queso ahumado y manzanas vedes — 21€
Carpacho van Iberisch geheim met olie van gerookte kaas en groene appel

Degustación de quesos Españoles — 17.5€
Degustatie bord van Spaanse kazen

Patatas bravas — 8€
Brave patatjes met pittige saus

Pescaditos fritos — 12€
Gefrituurde anjovis

Calamares à la Andaluza — 15€
Inktvis zoals in Andalusia

Almejas El Fuego a la brasa — 18€
Schelpjes met tomaat, chili en basilicum op houtskool

Langostinos al curry y menta fresca — 21€
Scampi met curry en verse munt

Pulpo Gallega — 22€
Octopus uit de houtskool oven zoals in Galicië

Torrada de tomates, aguacate y sardinas Gallegas en aceite — 18.5€
Toastje van tomaat , avocado en in olijfolie bewaarde sardines van Galicië

Croquetas de jamón Iberico y pollo — 16€
Iberische ham en kip kroketjes (4st.)

Ceviche de corvina y pulpo — 22€
Ceviche van zeebaars en octopus

Llesca de Sobreasada, queso Brie y miel de caña. — 12.5€
Krokantje van Sobresada en brie met rietsuiker honing

Albóndigas de ternera al chimichurri, tomate con casé y albahaca — 12€
Spaanse gehaktballetjes met chimichurri in tomatensaus met basilicum